CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30. august 2010

tsauki,viimati kirjutasin ma vist getteri ja kristini sünnipäevast, vms??
igastahes, vahepeal on juhtunud palju huvitavat..
muidugi olin ma paar päeva nii väss, et istusin ainult kodus, ja lebotasin, sest sorry aga ma ei viitsind mitte midagi teha.
28.08 oli Eerikul sünnipäev, mis toimus jällegi gmp's . ütleme nii, et minule küll väga meeldis, rahvas oli tore, muusika oli hea.. kõik nagu toimis vni. mingiaeg hakkasid siis kõik külalised lahkuma, sest pidu sai läbi. me loologa enne minekut käisime city's tõmbasime söögid ligi ja hakkasime minupoole kõndima.. jalaga juhtus mul väike õnnetus ja minu kodudee oli küll väga valurikas. ma vist ainult hädaldasin, sest sorry aga mul oli tõesti valus.
eile käisime steni maal, kuskil illilt veel edasi ja plaplapla.. seal oli ka väga chill , koht oli ilus, inimesed olid normaalsed, muusika ja kõik toimis ja mida veel vaja ? .
laisk nagu ma olen ei viitsi ma enam pikemalt kirjutada :$
AAaa varsti varsti on kool !! jehhuu, rõõmustage kõik jaajaajaa.. fakkjess.. :D

23. august 2010

Elu on elamiseks

21 augustil. e. laupäeval oli getteri ja kristini sünnipäev, mida nad pidasid gmp's .:p
kella 7 ajal liikusime tüdrukutega linna , et osta kingitust ja midagi juua. ja kuna getter ütles, et me võiks 8ks kohale tulla, mitte hiljem nagu meil tavaliselt kombeks on , siis läksimegi kella 8ks kohale.. alguses oli pidu suht rahulik, kuna ütleme nii , et tegelt oli palju võõrast rahvast jne.. siis ikka omad hoidsid kokku ja moodustasid väikse
d grupid vms.. me siis chillisime diivanil. sõime ja ajasime niisama juttu.. mida aeg edasi seda aktiivsemaks rahvas muutus.. lõpuks oli juba täitsa lõbus , tantsiti jnejne.. no ühesõnaga oli pidu täies hoos. jahh.. ütleme siis nii, et mõnel läks hästi, mõnel veel paremini ja mõnel ei läinud kuidagi .
koju hakkasin liikuma ma pool 3 või natuke varem. sest väsimus tuli peale..
pidu oli tore.. jäime tüdrukutega täitsa rahule.
22 augusti e. pühapäeva õhutl tuli mõte , et dvi kelly me tuleme sinupoole..pole ammu käinud.. mõeldud tehtud.. läksimegi majakesse. enne seda käisime maximas ostsime headparemat.. algul oli siis idee, et lähme sinna ja teeme ühe filmika.. vaatame mitutmitut filmi järjest. aga noo loomulikult see meil nii ei läinud , sest koos olid ju ikkagi loolo,kala, efka ja võss... otsustasime siis selle filmi sinnapaika jätta, sõime nsmo. ja rääkisime, algul oli jutt normaalne.. mida aeg edasi seda ebanormaalsemaks läksid jututeemad jne.. nt '' mõtle ,kui inimestel oleks saba '' ja nii edasi ja nii edasi.. meie fantaasia on siiski piiritu.
23.augustil e. esmaspäeva hommikul tegime luugid mingi pool 2 lahti.. efka, kes pidi kell 12 minema maalipraktikale muidugi sinna ei jõudnud, ja ühtegi kõne ta vastu igaksjuhuks ei võtnud... mingi 3 ajal tuli emps mulle järgi ja tõi koju mu. siin ma siis käisin pesus, sõin ja olen oma arvutiga mässand . suutsin selle totaalselt perse keerata aga pika pusimise peale sain selle enam-vähem korda tagasi.. vähemalt funkab nüüd ja ei lae 20 minutit orkutisse :D
mõelge.. meil on jäänud veel 6 päeva ja siis on KOOL !
kivilinn kallis kivilinn - siit ma tule.
vabandan taavi ees, et ma sinuga klassi tutvumispeole vms ei tulnud, aga sorry ma ei näe sellel mõtet ronida kuskile ma ei tea kuhu :D
igastahes ma enam ei viitsi ja ma lõpetan . !



19. august 2010

igaksjuhuks natuke

oijah vahepeal on toimunud palju toredat.ma tõesti ei jõua kõigest kirjutada ja kindlasti ei ole mul kõik ka meeles mis tehtud on.. ühesõnaga.. on korralikult suve nauditud.. Taruffil
käisime filme vaatamas, ja linnachilli tegime ja palju palju muud.
igastahes 17-19 august olime me neiudega peedul. loolo, efka, kelly, mina ja inx, pidi tulema ka jaanika , aga kahjuks ta otsustas viimasel minutil et ei tule..
no olgu pole hullu
reis algas siis kell 10.06 hommikul- mil pidime minema rongile.. aga rong hilines 20 minutit, kuna eelmisel õhtul oli olnud torm, ja raudteel olid mingid puud vmss ees. esimese nalja viskas efka juba raudteejaamas ( peab vist linnaisadele traati tõmbama... urmas kruusle noh )
okei see selleks, tuli rong oli mõnus , sõitsime peedule... seal lasime lebosse, jõime kohvi, rääkisime niisama.. siis tuli kerge torm. . mõtlesime et no normz kui terve päev selline ilm on, siis on ikka natuke jama küll.. aga õnneks rõõmustas loolo ema meid uudisega, et lubas ilusat ilma..
nii siis mingi kella poole 3 ajal olid loolo ema ja isa va
lmis ning panid tallinnapoole ajama, et rootsi minna.. me muidugi lebotasime edasi.. käisime uj
umas jne.. kusjuures see jõgi oli täiesti pruunikas kollane ,, ujusime nagu amazonases... eitea mis seal häda oli , et selline oli :D:D mõtlesime et davai ujume sinna teise sillani .. sinna oli tore ujuda, aga tagasi polnud üldse tore ujuda..sest me pidime ujuma vastuvoolu ja kuna eelnevalt oli palju lollitatud polnud üldse meeldiv .
läksime tuppa tegime süüa ja hakkasime sättima .. kõik valmis seadsime sammud elva poole.. ja sealt illile.. teepeal mängisime ühte vahvat laulumängu ja tee läks kuidagi väga ruttu .
igastahes illil oli tore, seltskond oli hea jnejne.. jah kuigi mõnel ei läinud eriti hästi.. ja nõme oli see et igalpool oli märg..
õnneks tuli loolo vend kristo meile järgi ja viis meid peedule - KRISTO AITÄHH SULLE !
peedul lasime edasi..ujuma ja pm magama..
hommikul lebotasime pool päeva voodis.. ja nillisime nsmo loolo pool..
õhtul hüppasid sinna sten,krister,erki ja kaarel.. kristeril polnud vist eriti tore , kuna ta skeidis kukkus ja nägu oli katki..seega lahkus ta vara. teised vaatasid nip tuci, rääkisid niisama.. poksisid ja tegid ma ei tea mida..
ühesõnaga me oleme väga rahul .
suva et kõik panid ikka korralike pirne , aga keda huvitab. ongi lõbusam.
saime endale ka ühe lemmikalulu quattro-natuke... seda võime kõik kuulata 100 korda järjest, ikka üle ei viska..
aga ma enam ei viitsi kirjutada .
tsauki :*

10. august 2010

Kui läheb hästi siis ära muretse, see läheb kohe üle

Käisime eile Jaanika, Kelly ja Eveliga linnas.. kõigepealt chillisime niisama.. ostsime rimist jäätist jne..
siis läksime paadisillale , ja ootasime Evelit, kes bussist maha jäi .
peale seda liikusime toomele..tegime mõned piltid..mõned normaalsed..mõned
mittenormaalsed.:D
ma nii ootan juba liisut tagasi..palun palun palun tule ruttu ma nii tahaks sind nähaaa ja niipalju on sulle rääkida.!
ja Hannna!!!! hanna sa oled tagasiii mul nii hea meeel.. nüüd peab ükspäev kokku saama ja rääkimarääkimarääkima..:)
õhtu oli eile kuidagi väga kummaline.. ma tõesti ei vihja praegu neile kes vb seda loevad ja mõtlevad, et jutt käib nendest, aga kahjuks või õnneks ei käi. lihtsalt mind häirivad inimesed, kes topivad oma nina igalepooole lihtsalt .. enne võiks enda eludega hakkama saada ja siis kommenteerima või midagi ütlema tulla.. ja nagu nähe pole mõni ikka veel suureks saanud..:) aga ei muidugi loodame , et aega võtab aga asja saab..
kuulsin uudist ,et terje sai endale suure vooodi suuure suure voodi.. kutsus mind sinna lebotama..võiks ju minna, võiks mingit head näksi vms osta , lebotada ja rääkida :)
täna on mõnnamõnna ilm kaa pole liiga palv ag
a samas on hea päike jne.
aga ma nüüd lähen söön hommikust ja hakkan ennast liigutama !
;)

panen siia meie mõned normaalsed pildid ka :)

9. august 2010

sind vaevab küsimus , mida homne meile toob ?!

reedel - 6 august otsustasime siis Kelly ja Eveliga elvasse minna.. mõeldud tehtud.. istusime 15.25 bussile ja sõitisme peedule..seal tulime maha ja läksime lowlow juurde kelle kodus oli käimas suurpuhastus . Loolo tuba oli muidugi ilus ja puhas senikaua kuni me sättima hakkasime. oli siis kell niipalju ,et mõtlesime liikuma hakata. kõigepealt siis liikusime elvasse..tatsasime seal ringi tegime oma vajalikud poeskäigud ja minek raudteejaama kus saime kokku teistega.. hakkasime kõndima,..kõndisimekõndisime ja kõndisime veel.. see tee tundus pikkk..lõpuks jõudsime kuskile lehmade juurde ja ma mõtlesin et noo mida asja..kuhu me lähme eksole... lõpuks jõudsime kohale ja oli täitsa norm koht isegi . sai nähtud vana sõpsi Gabrieli , ja muud chilli tehtud..
oligi aeg hakata tagasi peedule minema.. tagasiminek oli kuidagi tee lühem..või tundus lühemana igastahes jällegi tänud Gabile kes mind mingiaeg kukil tassis sest ma ütlesin, et ma enam küll ei viitsi liikuda.. jõudsime siis peedule tegime seal väikes tiirud , käisime ujumas ja kobisime magama.. aga jah mõnel neiul oli väga lõbus tuju ( efka, sa suutsid meid kõiki ikka mitu korda närvi ajada ) , pole hullu ikka juhtub.
7-august . hommikul siis kella 12 ajal emps helistas ja ütles, et tuleb järgi nodavai. sättisin valmis ja juba ta oligi kohal, istusin autosse ja sõitsime põlva poole..käisime vanaema juures jnejne.. 8-august eile siis pidasime vennaga ühe korraliku veesõja maha ja käisime räpinas , vga mõnus koht oli , käisime ujumas..ma ei mäleta enam mis koha nimi oli..
aga jah, eile oli kena tormike ..
mulle see tegelt ei meeldind, puud olid pahupidi suurest tuulest, üks naine jalutas lapsega.. laps sõitis rattaga, tuul tuli , naine võttis lapse sülle ja pani jooksu..
onu raivo pidi meile tulema aga helistas, ja ütles , et sellise i
lmaga küll välja ei lähe, kui ellu tahad jääda :D:D:D
aga jah, öösel vaatasin siis seda kenat välgutamist ja ei saanud üldse magama jääda..
täna mõtlesime, et peaks midagi tegema, eks saab siis tšikkidega kokku ja leiutame midagi .
olge mõnusad, tsau :)

3. august 2010

Käisime eile kinod mina, efka, kelly, greete , helena, jaanika, getter,andero ja gert ( sorry kui kedagi unustasin )
siis nägime veel kristot , mikut ja priitu.
film oli väga hea.mulle meeldis, ainult et andero ja gerdi kõrval istusid mingi poolpauk hälvikud :D
nüüd täna istun kodus päeval..õhtul vast teeb midagi.. sest loolo tuleb tartusse.!
kurk nii valutab :S niinõme .
nüüd istun ja ootan , et päike jälle välja tuleks, ja siis lähen batuudile päevitama, sest vaiksel hakkab juba häbi , et nii valge olen :$ , aga noo pole minu süü, et päike mulle peale ei hakka :D
aga adjooos , päike tuli, ma lähen !

1. august 2010



oi ja ma pole jälle mingi nädal kirjutanud :D
igastahes, sorry aga suvel on väga palju tegemist,
käisime siis efka ja loologa jälle elvas. täitsa tore oli ,
tulime efkaga bussiga tagasi.. istusime bussis kahekesi (Y) niinorm:D:D
elvas käisime lowlowga bmx-idega sõitmas.. ei meid ei vaadatud üldse imelikult.. mkmm:D:D:DD siis otsustasin loolole näidata oma räpioskusi ja nii läks :D räppisin talle.. naerda sai , :p
okei jõudsime efkaga mintsa.. sõime mingi spagette itaalia kastmega vmss.. ja siis tuli efkal tahtmine hakata punamütsikest mängima.. nomiks mitte. mängi mängi ongi mul lõbusam.
reedel saime ikka vara magamaa. ,
eile chillisime nsmoo magasime kella 2-ni ja aitähh getter , et sa meid äratasid oma kõnega, sest muidu oleks me edasi maganud.
eile oli mingil paulil pidu kuhu me efkaga minna ei viitsinud.. selleasemel me jõime kohvi kaneeliga, sõime krõpse jne.. vaatasime ''yes mani'' ja '' mina olin siin'' magama saime mingi 4 läbi.. ehk pool 5. rääkisime veel palju palju ..kõigest.. niimõnna ;)
panen siia siis mõned efka paremad pirnid ka kirja
mis ta reedel tegi .. :
'' mu kõht on nii tühi, et ma paneks terve hobuse nahka ''
'' ma olen nende pükstega nagu M. Jordan ''
'' su kass on kurjast vaimust vaevatud ''
ja pm ma terve õhtu lihtsalt naersin efka üle :D sest ta oli nii naljakas..
aa ja ma ei saa mainimata jätta, et Erki Pedak on Eveli Lille ustav ratsu :D:D
ja me siiski oleme Ristoga sugulased ?! EKSS?!
lubasin efkale pikka postitust, aga soz.. hetkel rohkem ei tule.. vb õhtupoole..kui emps ja issi ka lõpuks koju on tulnud ja mul midagi teha pole..
Aaaa ja ükspäev me istusime paadisillal,.. vaatame et o
ii mingi tore karvik kõnnib mööda.. julgeplixx Getter Pärle hüüdis siis kohe, et tsau mis teed, kus lähed.. tule siia.. ja vott 12 aastane Juss tuligi :p


mu elvakiisuud :)