CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27. september 2010

the shit

jaa teretere.. mul on koolist nii kopp ees:D nagu ausalt. ma enam ei viitsi :D
jee mul läks arvuti perse ja hetkel on mul kasutada kas venna või ema läpakas.. venna oma on nii aeglane ja seal pole pooli asju mida mul vaja on + puuduvad sealt osad nupud. ema läpakas on suht pisike ja see häirib mind ja selleks et korralikult kirjutada saaks tuleb klahve kõvasti vajutada.. ma pole nii harjund ja see ka häirib mind. niiiet ei sobi üks ega ei sobi teine..
peaks hakkama uut arvutit vaatama. jajajaaa
homme on ajaloos töö , eesti keeles on kuningas oidipuse raamatu kt, inkas on mingi 3 harjutust teha.
ja
MATA !!:S oiiiplinn.
ütleme nii ,et mata õpetaja on puhas idikas.. küsin talt et kuidas käib see või too ül. ja mida tema teeb? tuimalt kirjutab tahvlile või laseb hoopis kellelgi teisel seda teha ja arvab, et mahakirjutamine teeb mind targemaks.. aga vot ei tee.! shit happens .
okei ma ei tea täna üldse kuidagi mööda päev. ma ei täida oma blogi mingite negatiivsete postitustega .niiet hetkeks ma lõpetan '
xoxo

26. september 2010

don't give me wrong

Tsauki..pole kohe vägaväga pikka aega kirjutanud...ja nüüd siis võtsin end kokku ja mõtlesin,et kirjutan siis midagi .
kuna kool käib juba täies hoos ei ole väga aega olnud blogis chillida ja postitusi teha.. nagu teada on ka nädalavahetused päris tihedad ja teguderohked.:)
räägin siis natuke uuest koolist ja klassist..1.sept.läksin kooli ..kõik oli uus ja huvitav:D kuna paljudis klassikaaslasi ma juba teadsin polnud sellessuhtes midagi hullu. aktus ja klassijuh. tund ka läbi seadsin sammud siis teiste vanade klassikaaslastega ristiisasse..okei nemad olid varem kohal ja mina jõudsin hiljem järgi..sealt liikusime liisu poole kus tüdrukutega niisama lebotasime,rääkisime jnejne.. ühesõnaga oli mõnus
rets oli ka ära ..me olime roheline värv.. rets oli 1päev ja polnud just kõige põnevam.. on koole kus rets toimub 3-5 päeva ja noo see mis seal tehakse on ikka huvitav jne.. ütleme nii et rets oli suht lahja..
koolis on suht kiire..koguaeg jõuan ma ei tea mis kell koju ja siis õppidaõppidaõppida ja siis olen ma nii väss.. iga õhtu mõtlen et jeess tna lähen vara magama.. aga eii:D
hinded on korras..ainult matas on 2.. õpetajad ja kõik tunduvad normaalsed..
eile käisime greete,loolo,kelly,efka,inx,liisu,terje ja mina hannal külas.. tegime nn tüdrukute õhtu..hannal on kodus 4 taksikutsikat..ja oioioii kui nunnud nad on.
jah ma ei viitsi jälle rohkem rääkida.. niiet loodame,et kunagi viitsimist veel on ja kirjutan:D