CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26. detsember 2010

viimati kirjutasin 13. detsember , või 14 ma täpselt ei mäleta. igastahes on sellest palju aega mööda läinud. istun kodus . osad on kuskil ma ei tea kus, aga ma mõtlesin, et kodus on ka lahe olla.. suurest igavusest mõtlesin ,et pole ammu blogis käinud.. ja noo siis tulingi ja mõtlesin , et peaks ka uue postituse tegema.
õnneks on vaheaeg, see on nagu superhea.
ma pikalt ei viitsi kirjutada.. laisk nagu ma olen eksole.
jõulud möödusid rahulikult, koos pere , vanavanemate ja sugulastega :)
teisipäeval. 28ndal peavad Efka ja Triinu oma sünnipäeva.. no loodame, et tuleb korralik pidu :)
aastavahetuseks on plaan suht nulline ja see on veidi masendav .
eks ma siis teen varsti uue postituse ja räägin kuidas sp. möödus ja kas on aastavahetuseks plaane tekkinud.
igastahes on homme plaan linna minna.. paar asja vajavad ajamist :D
aga ma rohkem ei viitsi hetkel kirjutada :$

Ciaoo :)

14. detsember 2010

17 tuul ja torm

sain ka 17 jeejee.... minuarust täiesti mõttetu vanus, see ei anna mulle midagi :D aga olgu , aasta veel ja olengi 18 :) niihea
ma olen tõsiselt õnnelik,et mul on nii head sõbrad, kes peavad mind meeles! aitähh teile kõigile :)
eriti cool oli, kui liisu ja henri sisse sadasid:D ma tulin just pesust :D you jah , see oli väga armas.


12. detsember 2010

Oijaa mul oleks niipalju rääkida, aga mis te arvate, et ma viitsin ka kui ma olen 2 päevapeale kokku ainult 4 tundi maganud ..? napilt ei .. ma teen selle postituse , et meeles hoida seda, et pean teile rääkima L&L'i kokkutulekust, mis toimus elvas, natuke võiks mainida ka oliveri sünnipäeva jne..
jahh, homme on mu sünnipäev. 17 tuul ja torm :)
..mäletan täpselt kes mind aitas, kellega koos oli lõbus. kas ma pean minema tööle ? kas ma pean vanemaks saama ? miks ma pean olema selline? miks ma pean läbi lööma ?aga ma ei tahagi suureks saada..kõik oleks võinud jääda nii.

5. detsember 2010

laupäev 4.Detsember -Hommikul ärkasin, niihea oli.. olin saanud korralikult puhata ja magada. sõin, jõin kohvi ja hakkasin koristama . siis lebotasin nsmo, mingi kella poole 4 ajal tegid vanemad tallinnasse minekut, mina ootasid et paar tšikki siia tuleks. liisu jõudis siia..mõtlesime,et õmm..mis teeme. olgu liisu nillis nats mu msnis ja oligi plaan olemas, läksime driftima :D:D:D jah elunorm vn:D sõitsime siis tartus ringi ,kesklinnas, ja prisma parklas vist janiiedasi, siis millalgi mõtlesin, et savikas ma lähen ära koju, toodi mind koju siis kõik hea , tore olla. liisu trippis annelinna. millalgi 3 ajal sain magama. uni oli suht hea :D
pühapäev 5.Detsember-äratuskella panin kella 9ks, aa ärkasin pool 10 , no pole hullu, lõunakas pidin olema kell 11, sest pool 12 oli juba esinemine ,. nagu kokku oli räägitud pidi liisu hommikul mind peale korjama,.. panin valmis ennast, vaatan et kell juba 10 mintsi pärast 11 ja liisut ei kuskil, no helistasin siis talle..võtab vastu keegi väga unine ..küsin , et Ouu liisu, kus sa oled, ja tema vastab :''ma magan''. mõtlesin et einoo tore tore,,järsku kuulen mingi mürinat vms, küsisin,et sa ei maga ju, sa sõidad kuskile ja siis tegi liisu ühe suuure nalja ja ütles, et jah ma kohe kohal, tule välja . Haahaaha päris hull joke oli :D:D igastahes vaatan, et ok kohe kohal siis kohe kohal .. aga tema kohe oli mingi 10-15 minutit vist:D lõunakasse sõites tegi Mati kerget surmasõitu aga pole hullu kohale igastahes jõudsime.. nii..meil oli 2 tantsu , 1 läks normaalselt ja 2 oli totaalne ebaõnnnesutmine:D:D ah suva läks sassi siis läks kõigil tujud rõõmsad :p siis läksime sööma liisu,mati,terje ja loologa.. söödud saime käisime niisama lõunakas ringi, kuulasin loolo ja kelly kelladega esinemise ka ära ja tulin koju, nüüd varsti hakkan õppima.
ma juba niiiiiiiiii väga tahan, et see vaheaeg tuleks ruttu ruttu :)

3. detsember 2010



No Tsaukii ! :) täna on reede. 3 Detsember yeah , see tähendab, et varsti-varsti on vaheaeg. ja jõulud jaa aastavahetus :) aga enne neid on mmul sünnipäev ja palju muid põnevaid tegemisi. see nädal on olnud suht crazy..koolis on koguaeg mingid kontrolltöööd jms. lisaks tegeleme tublisti Christmas Show kavaga.. hinded on enam-vähem korras isegi, aga mata..matamatamata.. pole kunagi ju mu lemmik olnud ja hetkel on suht nutune seis . hinded on 3 1 2 2 ja täna oli ka töö, õpetaja ütles ,et kui ma selle töö ja järgmise töö saan 3 tuleb periood ka 3 , ja see leks lihtsalt super! :) siiis oleks kõik täitsa hea ja hästi. õues on nii ilus. lumi on haigelt mõnus . ei ole mingi lörtsi ega plöga vaid nagu LUMI nohh:D:D kuigi jahh hommikuti on natuke külm küll..sest ma käin nüüd ju bussiga kooli . :p täna tundub, et istun vist kodus, või teen Liisuga midagi. kuigi väsimus on suht tappev , puhkaks ilusti välja ennast ja teeks laup. midagi ?! pühapäeval kell 12.00 on rahvatantsuga lõunakas esinemine Jeeejee:D:D elunorm. ma mõtlesin küll, et võtan ennast kätte ja teen ühe sisuka ja pika postituse..aga jah mis välja tuli ? suht 0 seis jälle. mõtlen ... äkki kustutan blogi ära ???
Praeguseks ma aga lõpetan ning soovin teile kõigile ilusat ning enamuste jaoks kindlasti piduderohket reedet :)