CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30. märts 2011

sain täna kehalises kasvatuses kaks viite :)
rohkem tarka kahjuks rääkida pole :ss :D
mmmmmm millised kutiiiiiid :D:D:D
olgem ausad ... on ikka nunnud kutid küll ju.

29. märts 2011

Notsaukii :) Täna oli suht ilus ilm. Pidin mainima. Eile oli ka :D igastahes jah koolis olen käinud 2 päeva aga juba olen süht tüdinenud sellest. MIKS EI VÕIKS JUBA OLLA SUVI JA VAHEAEG?!?!?! MIKSMIKSMIKS -.- Vaevu –vaevu sain hommikul üles ja vedasin ennast kooli. Õnneks jäi 1 tund lõpust ära ja peale kooli tulin koju , sõin ja läksin magama. Nüüd millalgi ärkasin ja õhtul trenni.
Igastahes , eile hommikul ärkasin ja mõtlesin, et okei mingi kahtlane hais on toas. Pohh tegin akna lahti. Kõnnin ringi ikka on selline rõve kärsakas. Siis kuidagi taipasin vaadata ja avastasin et Oiii fakkk sirgendaja oli sisse jäänud. Ma ei tea tõesti mis ajast see juba oli. Igastahes tugitoolis oli mõnus must põlenud triip..värv oli ka ümbert mingi heledaks läinud vms.. sirgendaja oli täiesti tuline.. mina tark muidugi võitsin kätte selle ja mõtlesin et autc kuum on mis teen? Panin sirksu aknast välja sest mõtlesin, et nii jahtub kiiremini maha ja jahtus kah kusjuures :D okei see oli veits nagu mingi lolli blondiini jutt aga savi. Klassijuhataja suudab ikka üllatada täiega. Kord tuleb tundi on tal niihea
tuju nagu mingi rõõmupall, siis jälle tuleb ja karjub, möliseb kõigiga ja vingub iga asja pärast . normnorm:D Tahaks juba nädalavahetust, plaanid küll täiesti 0 aga vahet pole saab vähemalt magada ja puhata . ja muidugi positiivne on ka see, et kõik L&L’i neiud on eestis :D
Keemia referaadi sain ka valmis, ma ei saa seda mainimata jätta. Ise olen täiga rahul ja uhke J 10 lehekülge tuli kokku . olin referaadi ära andnud ja selgus et tuli teha sinna referaati ka mingeid reaktsioonivõrrandeid mida minul loomulikult ei olnud aga nojah mis teha, ei ole siis ei ole. Vast saab ikka positiivse hinde kätte siis kõik korras.
Avastasin, et meil käib klassis ikka igasuguseid inimesi. Eriti vastikud on need 2-3 inimest kes on enda arvates niii kuradi lahedad. Nad ei salli absoluutselt kui teistel neist paremini läheb, nad peavad olema alati kõigist kõige paremad. HALLOO sa käid 10ndas klassis ja sa solvud v teed nägusi, kui sõbranna saab ssinust parema hinde. Või mis veel eriti naljakas on see, et sa ütled õpetajale , et ta teeks su klassikaaslasele teise töö kuna tal on õige töö koos vastustega olemas? Kas tõesti on nii raske siis see alla suruda , mis vahet seal on? Saab parema hinde änd souu??? Või siis eriti haige on veel õpetajale peale kontrolltööd vihjata kuidas üks või teine kuskilt spikerdas v maha kirjutas. Kallikesed palun saage ükskord suureks.

aga davai , olge musid :)



28. märts 2011

And I'm a little bit lost without you
And I'm a bloody big mess inside
I've been lost, I've been losing
I've been tired, I'm all hurt and confusion
I've been mad, I'm the kind of man that I'm not
I'm going down, I'll be coming back fighting
I may be scared and a little bit frightened
But I'll be back, I'll be coming back to life
I'll be coming back to life

26. märts 2011

kolmapäeval istusin kodus ja õhtul läksin liisuga linna.. käisime poodides ja särkivärki. no igastahes kolmap. olin ka õhtul kodus ja puhkasin:D:D
neljap. käisime otil. Keiti sünnipäeval. kõigepealt siis triinu tuli siia.. siis sättisime ja värki, rait tuli võttis peale meid, käisime võtsime linnast karka peale ja läksime raidu poole. oll tuli ka sinna. AA käisime triinu ja karkaga jesperiga ka jalutamas, suht nunnu paksu vn:D niii siiiis istusime ihastes. ja otsisime kedagi kes otile kaasa tuleks. siis saime tarvi ja siimu nõusse, läksime võtsime siimu töölt peale ja viisime koju, poiss vahetas ruttu riided ja läksime tarvile järgi, ja siis külitsesse taavile järgi ja siiis LÕPUKS saime hakata liikuma.
sünnipäev oli täitsa tore , kuigi palju oli võõrast rahvast aga pole hullu, öösel millalgi hakkasime siis tartu tagasi tulema. mul reedel oli trenn, suht väss oli olla aga pole hullu sain hakkama.
eile olin ka kodus . suht WOW vist.
täna saame L&L'i neiudega kokku sest nüüd kõik ilusti eesti tagasi ja tore oleks ju midagi teha.
ma tean , et suht point0 postitus aga ma ausalt ei viitsi korralikult ja detailselt siin oma vaheajast rääkida.

22. märts 2011


teisipäev. olen kodus ja teen keemia referaati teemal kroom, molüdbeen ja volfram (Y) edu mulle täiega, raamatukogust sain raamatu '' elementide keemia '' siin on 564 lk ja selle + neti abil pean ma selle referaadi tehtud saama:) täna ma seda kindlalt valmis ei jõua kuna iga elementi kohta pean kirjutama :
1) elemendi nime päritolu, avastamise ajalugu, saamine
2) aatomi ehitus
3) füüsikalised omadused
4) keemilised omadused
5) kasutamine, ühendid
6) füsioloogiline toime, toime inimorganismile
7) huvitavaid fakte
niitore on see keemia ikka :)
tegelt ma olen täiega väss sest sain niiivähe magadaaa..
aga liigun ,niiett tsauki-tsauki

21. märts 2011


notsauu jälle pole mõned päevad kirjutanud .
ee..reedel siis käisin koolis sain mata töö 3. niiiheaaa :D okei ise olin megalt õnnelik, igastahes musast tegin minekut ei viitsind olla seal. läksin koju magasin nats ja õhtul Mummi poole. oii seal oli paar hästi ''toredat'' inimest ka:d aga õnneks tegid nad ruttu minekut sealt. tegelt oli haigelt mõnus, enamus oligi kõik reiniku rahvas mul oli suht jouu, õnneks tuli sinna veel mõni mitte reiniklane:d
laup. ärkasin siis sellepeale et vanaema asuts empsiga tuppa '' tereee hommikust'' tegin silmad lahti okei ärkasin istusin nats köögis rääkisin vanaemaga paar sõna juttu ja
siis lebotasin edasi. õhtul läksin ülku Inxu poole, sealt Taavi võttis meid peale ja edasi Annika poole: ütleme nii , et seal oli ka täitsa tore ja muud jutud õpetasime paarile kutile bussijuhi mängu.. hommikuks oli bussijuhist saanud rongijuht vms. , siis öösel Inxi poole tagasi , nats vaatasime telekat ja und. ma ei saa mainimata jätta ühte oma suht joogist sõpra kes mulle helistas ja rääkis , et ma talle järgi tuleks, suva et mul pole lube ega mitte midagi eksole:D siis ta kurtis seda , kuidas ta oma soki ära kaotas vms ja seda ka veel, et ta tahab hullult magama minna aga kuskil pole magada. igastahes hommikul 11 ajal iss helistas ,et ta läheb lõunakasse ja võtab peale mu, noo okei, ajasin üles ennast ja koju minek, tegin kodus võileiva torti ja aitasin empisl natuke koristada ja siis magama. magada ma kahjuks kaua ei saand niiet ülejäänud õhtu olin suht selline unine ja uimane. täna siis koristasin riidekappi ja kirjutasin inka essee ära teemal õhusaaste (y).
inxu ja efka ka teevad täna norra minekut, greete on empsiga spas , triinu on elvas , andra on soomes, kelly ja loolo on endiselt hispaanias. õnneks on mõni kiisu ikka tartus ka:D täna siis väga vb lähme liisu ja matiga kauri maale. eks vaatab mis saama hakkab .
praeguseks ütlen Tsau :)

16. märts 2011

2 päeva ja vaheaeg

Tere ja ilusat kolmapäeva :D
täna on haigelt hea ilm olnud,terve päev pmst on paistnud päike :)
koolis ma täna ei käinud, magasin poole 12ni , ärkasi, sõin, koristasin natuke oma tuba kuna see oli jälle hullumaja kui sassis:D:D:D ja siis hakkasin matat õppima. ja oh üllatust tuleb välja , et reedel polegi matas tööd:S ma küll tahaks ,et oleks kuna matas suht nutune seis ja mõni hea hinne oleks vaja juurde saada.
Loolo ja Kelly pikutavad kuskil rannas, ujuvad ja võtavad päikest, vähe ei tahaks ise ka??
okei jah pole hullu, siin Eestis on ka väga tore:D:D:d
ma ei oska rohkem midagi kirjutada, elan vist nii igavat elu , et ei ole nagu millegi uue ja huvitavaga teid hetkel üllatada.

14. märts 2011

4 päeva ja vaheaeg:)


Tsaooo, esmaspäev on möödunud suht hästi, kuigi homseks on suht palju õppida : musas kt , keemias kt, etas rousseau elulugu jutustada, + pean minema matat õppima ja kuna täna unustasin inka kodulugemist vastata siis pean seda ka tegema,. aga ma ei vingu, vast saan hakkama.
eile räpikunnid Oliver ja Paul panid nats riimi :

oliver says: ma löön su pea pooleks, minu rusikat nimetatakse piksenooleks
Paul. says: sisse saad kaks purustavat pauku, sest minu rusikas on loodud sinu silmaaauku.
oliver says: sinu löök on minu jaoks nagu lapsemäng, kuidas sa seda ei märks aga igastahes hommikul sa enam ei ärka.
Paul. says: enne kui soovitan sinu mõrva söön ära pool su kõrva.
Paul. says: su ära vägistan vulgaarselt ja anaalselt Paul. says: sa ära oma tundeid varja, sest sulle perse pistan 3 mahlakat marja
Paul. says: sa karjud kui kirev kana, ma sulle ütlen " ära põe vana!"

normid vennad vms

+ rääkis kevv ka ühe nalja :

Kevin says: Sõber käis eile niimoodi vetsus, unustas ära, et pea pole sees veel ja tõbas pea ukse vahele

:D:D(y) heatöö vms:D

aga okei ma nüüd oma lahedaid kooliasju tegema ja rohkem hetkel ei kirjuta :)
olge musid , tsauka :)

13. märts 2011

"When you’re single, all you see are happy couples. When you’re taken, all you see are happy singles.."


Täna on pühapäeeeevvv .. nädalake veel ja siis on vaheaeg, see nädal võiks kuidagi hästiruttu minna.. see nädal on etas töö, inkas töö, keemias töö, matas töö, musas töö + kindlasti tuleb mingi KT veel.. homme pean minema inka kodulugemist vastama JEE.
tegelt hull väss olen, õppida küll ei viitsi. tahaks ka magama minna... Hr. kevin kupper teeb seda hetkel:D:D:D poisil hommikul paistis päike tuppa, aga rulood alla ei saanud tõmmata:D:D:D siis pani lumelaua prillid ette ja istus niimodi arvuti taga:D:D:DD no jah , ma olen täiesti 101% veendunud, et tegemist ei ole normaalse inimesega.
Loolo ja Kelly lendavad ka hispaaniasse ära teisipäeval. inx,efka ja keegi veel lähvad norra vaheajal, kusjuures mul oli ka võimalus kaasa minna aga eihh :D ma ikka chillin tartus :D andra tõmbab ka soome vaheajaks vnoh mingiteks päevadeks:D tahaks haigelt arbuuuusii :D:D see suht info aga jah.
rohkem midagi tarka polegi rääkida nagu.

12. märts 2011


rassil on 10 autot ja igal autol on 10 kindlustust:D
mul on paanika mul pole Don Juani ja emsasp. on KT (yyy)
halehea lugu . mul blogi jamab ja ma ei saa nagu seda videona panna niiet jah kahjukahju.
olge musid
tsau .:D:D:D:D:D:D:D:D:D



Kirjutasin viimati kolmapäeval.
hmm neljap. oli nagu ikka. kool ja kodu, A peale kooli oli mul meditsiinipraktika, see oli tegelt täiega lahe vnoh mulle meeldis.
reedel ka oli kool ja peale kooli koju , söök, esinemisriided ja tartu ülikooli aulasse esinema. tants läks ikka nats pekki aga no mis teha, vahet pole:D siis tulime Andraga minuppoole , nillisime suht kaua siin , panime tühja, sõime ja olime ns. siis tuli Liisu siia ja mingi aeg liikusime aardlasse Tassu korterisse. no olime seal mõned ajad ja koju tagasi, adnra läks veerikule me liisuga tulime minupoole ja lasime und, kella 10 ajal läks liisu minema, mina magasin poole 1ni, siis ärkasin ja siiamaani pole midagi teinud, lihtsalt ringi uimanud:D:D:D
tegelt peaks kodu koristama jaa siis oma asju sättima ja jah:d mõned asjad korda ajama.
aaaga hetkel ma siis lõpetan, vb õhtul tuleb veel mingi postitus:)

9. märts 2011


ÕHHHH mind nii häirib, kui ma tahan oma playlisti uuendada ja see ei lase, lihtsalt tuimalt ei lase ja kõik :S:Dokei tna oli norm päev, sain magada kella 8ni, sest 10ks oli vaja koolis olla. siis oli inka tund, peale seda oli teater , kuhu me mingi 3 minutit hiljaks käime ja siis oli muusika kuhu me ka hiljaks käime ja klassijuhataja tegi mindi haige draama, mingi ma ei tea üle 5 minuti lihtsalt karjus, et miks hiljaks jäime ja plaplapla, ütles, et helistab vanematele ja mida kõike veel. cmoon olge normaalsed, ma käisin söömas ja jäin hiljaks. mis õpetaja tõesti arvab, et mu ema ütleb mulle, et ma ei tohi söööma minna v ei pean ruttu sööma ja ma ei tea mida iganes:D?!?!
peale kooli tulid liisu ja mati järgi, tegime natuke sõitu ja nad tõid koju ära mu.
homme inkas mingi powerpointi ettekanne, teema on Deforestation (yyyy) halenorm . venes on KT + peale tunde on veel meditisiini praktika . hästi elame.
sain eile teada, et reedel on väikses vanemuises esinemine ka.
aga olgu
olge tublid !:)

8. märts 2011


Ilusat naistepäeva !! :)

7. märts 2011

http://www.youtube.com/watch?v=AeNJabUQLsk

esmaspäev.
bussis loksusin üksi, sest Triinu otsutas haigeks jääda ja Keitil läks rong katki :D:D:D esimene tund kohe muusika.. jee saime täita jälle mingeid töölehti. õp. sõber pole meile meie kt'si juba mingi 2 kuud kätte andnud(Y) eatöö:D
igastahes, sain vene perioodi 4, ise olen hullult rahul:D:D homme pean ühte tööd minema järgi tegema, see õnneks ei mõjuta mu hinnet kuidagi .
igastahes, käisin täna haledalt käna, käsi hullult valus, enne oli pea ka valus + süda paha. siis läksin magama ja hakkas pisut parem
tervitaks Kellyt, kes mäel lauaga kukkus ja sai peapõrutuse, 2 nädalat vist koolis ei käi ja kõik muud jutud siia juurde. ole tubli & saa ruttu terveks :)
homme on naistepäev ja vastlapäev ja Mexi sünnipäev :)
käsi hullult valutab, , rohkem ei kirjuta.
olge musid .
Ciao.

No I don’t wanna break it, no break it! Before I that I can see. If we’re gonna make it, gonna make it! I don’t wanna wait another day!

6. märts 2011





okeiii.eile tulid natuke naljakad ja point0'd postitused aga hull asi nohh:D:D aga jah magama sain ma siis kunagi poole 6 ajal ja ärkasin mingi 11 läbi . uni lihtsalt läks ära, mis teha?!
õues on haigelt ilus ilm, võiks suusatama v midagi tegema minna ...aga...jääb vist ikkagi ära. tundub, et tänane päev läheb suht õppimisele ja natuke tuleb ka asju kokku panna :D loodan , et seee nädal läheb ruttu ja siis järgmine läheb veel rutem ja siis juba ongi vaheaeg :) and i'm like yes eksole. suva, et vaheajal efka,inksu ja vb jansa norra lähvad , kelly ja loolo hispaaniasse.. me liisu ja greetega vist olemegi lahedad kes eestisse jäävad:D:D
aga ma hetkel lõpetan sest midagi tarka eriti öelda ei ole :D
a ptv. hommikul läksin fb ja sain kohe korralikult naerda , aitähh aitähh aitähh Andre :D:d
kell on pool 6 :) JOU
und ei ole, aga liigun magama..külllll ta tuleb :D:D

5. märts 2011

ta pärast kahte päeva ütleb, ma ei saa sinuta elada. msnis ta nimi ja taga sada musimärki :D:D:D:D

vähemalt on lõbus, LIISU LOLL PALUN VEA OMA PERSE SIIA JUBA. ehk siis jah, preili Liisa-sylvia karu on tulnud siia juba üle 2 tunni :D:D
emm.. reedel hommikul kell 8 kooli, esimene tund oli keemia, siis järgmine oli 2 matat..kus oli jälle töö , mis oli täiesti ebanormaalne. loomulikult sain ma 2 jejeje:s fck. siis pisi olema 2 eesti keelt aga oli ainult 1 ja pmst musa jäi ka ära ja saimegi vara koju.
peale kooli käisin linnas tegin väikest chilli, ja panin kodupoole minekut. õhtupoole siis viisid emps ja iss mu lõunakasse ära kus ma ka nats niisama ringi töllasin ja siis juba teistega kokku sain,
AA ja Andret ja Karli nägin ka lõunakas..chillisin nats nendega ka :) lõpuks siis liikusime naistega mäkki , tõmbasime big maci'd ligi ja olime rahul. mingiaeg tulid sinna ka Mati ja Holts ,kes meid mummipoole viisid . njaa seal oli tegelikult täitsa tore, inimesed olid toredad ja kõik muud
jutud:D õhtujooksul käisid sealt läbi päris mitmed inimesed. lõpuks siis mingi 3 ajal mõtlesin , et oleks vaja koju liikuda ja Aitähh Rait, et ma sinuga koju sain :D:D sest taksodes ei saa kaariga maksta ja mul rahakotis oli null euri niiet kõik mu raha oli pangakal,
ma ikka naeran neid mõndasi lolle inimesi, vanust nagu juba on aga jah, käitumine küll vastav pole. loodame , et ka nemad kunagi suureks saavad. + kallid inimesed ärge laske endale pähe istuda . tehke nii nagu te tahate
mitte nii nagu keegi teine tahaks, et te teeksite :)
tna mingi mõnus laup. eks vaatab mis saama hakkab
loolo ma ikka naeran seda kui lollid me oleme '' ou oleme kohal vää, aga nüüd oleme vää, ikka pole veel vää, aga nüüd? , aga nüüd oleme ?? '' :D:D
hetkel liigun ,,niiet Tsauka :)

3. märts 2011

Hei !
Täne päeva võtaks kokku kui täitsa normaalse ja tavalise päevana. koolis istusin mingi kella 5ni. see oli suht positiivne:D:D sain oma keemia hindega kõik korda. istusisn järelvastamises mingi hmm.. ma ei teagi kui kaua, igastahes pidin ühe tööö järgi tegema mille Opaaa sain ma 4 ja perioodi hinne korras(y) okei suured tänud teile Oliver ja Liisi ma arvan , et üksinda tehes oleks selle hinde mingi 3 / 2 saanud:D
Ma pidin mainima seda ka , et KEVIN on suutnud 4 päeva kainekas olla ja isegi täna kui sõbrad teda peole vms kutsusid ütles tubli poiss ei. :D:D:D:D
AAAAA ja seda kaaa, et ma ei saa aru kui otsustusvõimetu võib mõni inimene olla, ja mõni inimene pakub lihtsalt oma üllatava huumorimeelega palju nalja:D ma ei saa ka kõrvale jätta ühte oma cooli klassiõde kellel on msni dp selline mõnus reidiplixi pilt. perse taga , rind ees, musisuu ja ise endast tehtud pilt (peeglist tehtud, et ikka digika välk ja kõik näha oleks):D:D:D:DD okei ma vist olen hetkel liiga õel.
aitäh hanna, palun hanna , kes aru saab see saab l
as olla:D
aa ptv HANNA ANTSON ! ma pole sind niikaua näinud ja täitsa igatsen sind kohe.
homme L&L'i neiudega MÄKKI sööma JOU :D suht tuus vn , aga jah ma ei tea mul vist mingi üleväsimus või mis , jutt ei ole hetkel just kõige normaalsem niiet ma lõpetan .
CIAOOOOO

2. märts 2011

Let's have a toast for the douchebags, l et's have a toast for the assholes, let's have a toast for the scumbags, every one of them that I know. Let's have a toast for the jerkoffs,that'll never take work off. Baby, I got a plan, run away fast as you can

28. veebruar oli Kadril sünnipäev !! kahjuks pole saanud aega ,et varem postitada niiet jah ! Palju Õnne sulle ikkagi musipall!!
Eile siis 1.märtsil olime koolis 2 tundi- eesti keel ja muusika, siis läksime järvseljale loomade jälgi uurima? eitea minuarust kõik jäljed suht ühesugused.. :D igastahes alguses oli täiega külm aga see läks üle kui läksime vallutama metsarada mis oli suht kitsas ja päris libe. ütleme nii , et meie liisiga käisime küll ma ei tea mitu korda pikali sest me suht targad olime UGG'i saabastega ja need on ju veel eriti libedad. õnneks kõndis minu taga tubli,ilus , tugev ja WOw millise huumorimeelega Taavi, kes mind suht alati üles aitas kui ma jälle kukkusin :D:D lõpuks bussi minnes oli selline mõnusalt libe ja läikiv jää maas.. olin siis juba pmst bussi ees ja mõtlesin ,et jess ei kukkunudki aga EI.. 2 sammu ja olin pikali, see oli eilse päeva kõige valusam kukkumine , nagu ausalt ma mõtlesin, et mu puus murdus või midagi:D:D:D jõudsin koju olin täiesti jääpurikas:D mõtlesin ,et teen kerge uinaku , olin saanud mingi 40 minutit magada kui helistas Jonn ja teatas, et me võiks täna trenni üle lasta. tubli nagu ma olen mõtlesin, et hmm.. pole suht ammu trennis käinud , suva ma ikka lähen. õppisime siis uut tantsu '' eesti muld ja eesti süda '' . peale trenni tulin koju ja kuidagi halb oli olla, mingi ränk nohu ja kurk ka valutas + valutas veel mu vasak puus nagu täiega:d läksin siis õhtul magama ja hommikul ärgates mõtlesin , et eii mina tna kooli ei lähe , suht halb oli ikka olla.. ja vot ei läinudki, istun kodus , joon kohvi, vaatasin e-koolist õppimist ja varsti peaks natuke tuba ka koristama.
loodan, et nv'ks saan terveks vnoh nohust ja kurguvalust lahti siis on hea :)
aga olgu ma hetkel ei viitsi rohkem kirjutada, vb õhtupoole tuleb pisike postitus veel.

I can remember days things weren't always this way. I used to 
make you smile, If only for a while.
But now I can't get through, there's no way I can lose. I know some days
 are hard,but must you make mine too