CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30. mai 2011

pole nagu väga-väga-väga ammu kirjutandu.
vahepeal on niiipalju juhtunud, ma ausalt võtan ennast ükspäev kokku ja kirjutan ühe pika jutu siia kõigest,mis juhtunud on ja millega tegelenud olen :)
teen väiksed märksõnad millest rääkima pean . pedaku ja mammu sp. , veerikul esinemine, keskkonnalaager ja kõik mis vahepeal veel teinud olen

15. mai 2011




vähe ei ole siis hea lugu ?

8. mai 2011

EMADEPÄEV!!!


kuidas ma sain unustada. täna on emadepäev ..!

Cause you changed the way


kirjutasin täpselt 7 päeva tagasi :)
kui nüüd mõelda siis polegi eriti midagi huvitavat ja põnevat juhtunud .
teisip. käisin trennis, lihtsalt istusime ja rääkisime 40 minutit umbes, suht palju plaane on meil ja ausalt mul juba pool suve sisustatud.
kolmap. käisime andra, raidi, ja paljude teistega veerikul chillimas, kutid mängisid jalkat ja meie otsustasime mänguväljakut vallutama minna.. siis nägime Tassut ja rääkisime temaga juttu. ja noo muidugi pärastpoole kiikusime ja keerutasime ja mida kõike veel.. ühesõnaga käitusime nagu korralikud 16-17 aastased:D:D
neljap . käisin kaaaa veerikul liisu,andra, taavi ja raidiga. siis rääkisime nsmo ja passisime tühja. reedel käisin linnas.. kaupsis seal ostuööl vms.. ja siis läksime Rauli poole. bussis nägime mingeid vahvaid eluvendasi. üks naine ja üks mees. nooo jutt oli neil küll selline , et appi :D:D mina sain selle pompsunaise lemmiktüdruku tiitli, ise olen sitaks õnnelik :D:DD jajaja.. raulipool istusime ka suht niisama, ajasime lolli juttu jne.
eile käisin maal. nägin Helenat.. keda pole 6-7 aastat näinud. siis aitasin empsi natuke, tegime vanaema ja helenaga kooki, sõitsime rattaga ja grillisime, mingi pool 11 saabusin tagasi tartusse:D kodus ruttu tegin korda ennast. rait tuli liisuga järgi ja läksime mati poole. tema sünnipäeva tähistama, osad istusid seal juba kella 3st.
igastahes, mõelge.. varsi on suvi.. nii hea lihtsalt. kooliga absull ei viitsi tegeleda ja hinded on viimase 2 nädalaga suht kohutavaks läinud. peab ennast kokku võtma , pole eriti muud võimalust .
aga jah , ma nüüd siis hakkan venku kodulugemist tegema( süda ) .
Tsauka :)
Life is the bitch, and death is her sister . Sleep is the cousin, what a f-ckin' family picture. You know father time, we all know mother nature. It's all in the family, but I am of no relation.

1. mai 2011

something special in my mind.


No tsauki .
kirjutasin viimati suht point0 postituse aga jah ma olin tõsiselt väss ja mida kõike veel ja siis ei tulnud paremat.
pean ära mainima selle, et jah käisin öölaulupeol..möllasime tšikiitadega seal ja tegime kihlveo , et kes järgmisel päeval kooli ei jõua peab tegema ühte asja ( on mis on see asi eks :D ) . nii teisip. hommikul ärkan üles.. noo haleväss lihtsalt,.. mõtlen, et eiei ma ikka pean kooli minema ma ei
saa nii nõrk olla:D jäin bussist maha ja läksin hilisemaga. jõudsin siis kooli ja vaatan.. Liisi istu
b klassis suht vässu näoga, Oll tagapingis magab ja ega Meritki reipam pole . küsin siis, et Merit kus Andra on .. ja Merit vastab, et magab kodus koos Triinu ja Kadiga... ühesõnaga need neiud olid kergelt nõrgad:D:D ja meie Loolo ja Kellyga
võitsime kihlveo.. ise olin täiega õnnelik ja rahul :D igastahes tulin koolist koju ja kohe magama.. nagu pildilt näha võite tundus uni päris hea
olevat.
anyway nädal on möödunud suht kiirest ja samas ka väga väsitavalt. lihtsalt absull ei viitsi koolis olla. vaatad aknast välja ja nii ilus ilm on , siis mõtled, et mida kõike praegu väljas võiks teha.. sellel nädalal käisin ilusti kõik päevad koolis. ainult teisip. ja reedel lasin viimased tunnid üle :D hull asi kah.
saime Taaviga teada kohutava uudise. - nimelt
tuleb inkas mingi tasemetöö / eksam vmss... ja meie 2 inkaprood kindlasti saame sellega 100% hakkama:D:D:D
reedel siis käisin öötantsupeol, mis oli suht mõttetu võrreldes eelmise aastaga. eelmine aasta sai ikka korralikult tantsu lastud. okei .. kuna linnas eriti põnev polnud läksime busspeale ja annu poole sõit võis alata:d bussilt saime maha ja hakkasime sis kõndima, selline keskmiselt pikk tee oli peatusest Annika poole.. ja meie targad L&L'i naised lähme muidugi ringiga:D miks minna otse? pole mõtet eriti ju :D ringiga palju lahedam. annu pool siis tegime mõned najad, olid mõned draamad ja mis veel...nagu ikka . mingiaeg otsustasime siis meie kullakalli Matu järgi kutsuda ja sain koju ja magama..niihea oli.
hommikul jalad nats valutasid.
laupäeal istusin kodus ja midagi tarka ei teinud. koristasin natuke ja natuke õppisin ja natuke lebotasin batuudil, ja tänane päev tuleb vist samasugune nagu eilne. ehks siis panen tühja ja lebotan niiisama..
lisan siis siia paar mõnustat pilti ka . :)
peaks oma blogi playlisti ka natuke uuendama. no vaatab kas viitsin.
igastahes mina nüüd lõpetan. olge tublid ! :)