CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31. juuli 2011

if you can find the time..

Täna on taaskord lebo123.
ärkasin mingi kella 1 ajal. siis 3 ajal käisin empsiga linnas.. noo täitsa lõpp. mitte midagi normaalset ei ole lihtsalt. poed on mingit s*itta täis. igalpool mingid alllahindlused allahindluste otsa ja siis ongi poodides alles ainult mingi pask. Loodan , et varsti see jama läbi saab ja ma saan omale seda,mida mul vaja on.
täna tuli Kelly tagasi :) homme saab temaga ka kokku .
panime paika paksukeste suvelaagri aja, see on siiiis kolmap-reede . :)
täna ööösel nägin päris õudsat und, INFOTUNDD
olge mõnusad ! :)

30. juuli 2011

i don't wanna know

Ma ei tea miks, aga lihtsalt mind NIIII häirib see,kui inimesed räägivad kellestki sitta ja siis natukene aega hiljem on nad nii head sõbrad ?! Jonny WTF ausalt.:S ja viimasel ajal olen tähele pannud, et selliseid inimesi minu ümber on niii kuradi palju . Vb on asi minus ma ei tea aga see lihtsalt ei meeldi mulle. palun väga vabandust kui keegi ennast puudutatuna tunneb..

igastahes räägin nats oma sellest nädalast. Tegelt eriti polegi midagi rääkida. Teisip-Reede käisin tööl, sain nats raha. Iga hommikul ärkan mingi kell 7.40 ja siis me istume terjega seal tööl kella 9st 4 või 5 ni :D ei tegelt me oleme ise rahul.

Esmaspäeval tegein omale lõpuks ometi tatoveeringu ära. ma ise olen niiiiiiii rahul ja mulle meeldib,kuigi ma tean , et ma võin sellest vabalt varsti ära tüdineda aga mis tehtud see tehtud. :) tahaks,et see paraneks ruttu ära, et saaks randa päevitama minna jms.
käisime eile Greete juures, täna alles mingi 3 ajal ? jõudsin koju, terve päev olen nii väss olnud, et jube.

Mulle tundub et sitaks ja pealegi on asju millest ma vist mitte kunagi aru ei hakka saama. Eriti minu käitumine, miks mul on vaja teha nii või miks hoopis naa ja siis alles hiljem mõtlen, et miks ma seda tegin :S
kuidagi eriti negatiivne või nõme postitus tuli, aga no sorry.

nüüd istun oma toas, vahin arvutit, kuulan muusikat, ja viilin küüsi.. täpselt nagu....

I don't wanna know
If you're playin' me, keep it on the lowCause my heart can't take it anymoreAnd if your creepin, please don't let it show. Oh, I don't wanna know.

Peedu trip

Tsauki ! :)
pole jälle ammu-ammu-ammu kirjutanud.
Igastahes, viimati vist rääkisin sellest ,et plaan on minna peedule.. nii me ka tegime. Jäi jutt, et lähme hommikul rongiga aga huijat. Läksime lõpuks kõik koos kella 17.25se bussiga. Mina , Lorell, Getter ja Ingrid. Peedul siis lebotasime, sõime, rääkisime juttu ja hakkasimegi sättima. Suht mõnusad maakad olime kõik kuna olgem ausad, me läksime siiski metsa kus eelmine kord said kõigi riided päripäris mustaks.Enne minekut tegime loolo juures paaar pilti kaa :
Okeiii.. hakkasime siis jala minema. kõigepealt me läksime ringiga. ja siis me eksisime metsa ära , (Y) me ikka oskame, lõpuks kõndis Joost meile vastu ja siis leidsime õige koha üles. Alguses istusime seal mingi 4 naist ja Joost, siis tulid Tanel ja Triinu ja Dianxu ja Erki ja siis tulid Gaabriel ja Sander keda oli NIIIIIIIIIIIIII hea näha. viimati nägin Gaabrieli vist eelmine suvi ja Sandrit pole üldse 100 aastat näinud. siis kunagi saabusid ka tartuvõllid ja oligi . Millalgi siis hakkasime tagasi liikuma, me Loologa muidugi kõvad rallivennad mõtlesime Erki vanaema rattaga minna. aga jah. see jäigi meil ainult unistuseks kuna me olime rohkem pikali kui püsti. rattasõit nägi välja umbes selline , et loolo ütles, et istu pakikale...kuigi ma ammu juba istusin seal, ja siis ta üritas väntama hakata sõitsime 3 sek. ja pikali jälle. tõusime püsti mina ütlesin, et dvi mina roolin. loolo mingi, et eieie sa ei oskaa sõitsime jälle nii,et loolo roolis ja kukkusime jälle. siis me loobusime sellest plaanist. kõndisime mingi päris pikka aega loolo poole tagasi:D vahepeal tegime maanteel plankingut or something. Siis kullakallis Taavike lükkas mind ja loolot kuskile kraavi, me saime ikka päris haiget, aga pole hullu. see läks üle. Loolo poole minnes siis nats passisime veel üleval ja tuttu ära . hommikul olid kõigi näod kuidagi väga teistsugused:D aga las ta olla :D Meenutades eilset õhtut rääkis loolo hommikul, et ma tõesti üritasin ju rattaga sõita. ausalt, aga see ratas oli nagu 200 kilone ma ei jõudnud, lihtsalt ei jõudnud. Äküll hästi. järgmisel päeval läksime koju rongiga, kus olid mingid imelikud kutid, kes meid pildistasid..:D aga jah, et siis selline pisike peedu tripp jälle.

24. juuli 2011


Pole natukest aeag oma tegemistest midagi kirjutanud. Tegelt
polegi midagi väga kirjutada. See nädal olen tublisti tööl käinud, ja õhtuti väljas. niiet tavaliselt 3 ajal saan magama, hommikul olen jälle jubeväss, mõtlen et enam ei lähe välja, täna olen kodus jms ,aga õhtul ikkagi liigun jälle kuskile.
viimasel ajal on mul tunne, et ma ainult jala liigungi. läksin ühel õhtul annelinnast jala koju ! , no ma polnud ainuke õnneks, neid oli veel. siis tammelinnast koju, kodust jala linna jmss. nagu jah :D üleeile käisime mummi pool, eile tertsu juures, siis oleme käinud miku pool jms. igastahes täna lähen peedule ( loolo poole ) koos naistega. loodan ,et ilm läheb paremaks. siis on nagu suppppppper ! :)

täiesti haige mis toimub. ma ei saa aru, mida mõtleb inimene, kes üle 80 inimese lihtsalt maha laseb. Seee ei ole lihtsalt normaalne. Eile tüdrukutega arutasime ja see on nagu täiesti EBANORMAALNE ?! miks sellist sitta vaja korraldada on. ??


lugu,mis lisasin siia praegu on niii COOOOL :D

23. juuli 2011

As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let us down, probably will. You’ll have your heart broken and you’ll break others’ hearts. You’ll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you’ll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you’ve never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone’s hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don’t be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

19. juuli 2011

It hurts when you put all this time & energy into someone & it falls apart like it was never there.

Viimastel päevadel olen teinud suht veerikuchilli koos loolo,getteri,miku,kristo,pauli ja
liisuga. üleeile istusime siis loolo vantsu pool.. miku tahtis emajõkke ujuma minna ja no läksimegi tema oli ainuke kes ujus, teised külmetasid kaldal:d
eile käisime rahingel ,seal sain nats haiget kuna kukkusin küljega vastu silda,kui mind vette lükati . nvm. õhtul chillisime kuskil emajõe ääres ja veerikul ja siis pärast veel rääkisim
e mingi 1-2 tundi õues loolo ja kristoga juttu . hommikul olime Loologa suht 2 laipa. mõlemad olime nii vässud, aga noo mis teha. pidime tööle minema, suv et mingi 4 tundi maganud olime. Eile oli ülimega ilus ilm . nii soe ja möllud.

1 päev oli viitsimist natuke oma küüntega mässata ja kusjuures halekaua püsis see lakk vms peal.

Nv või järgmine nädal v kunagi on plaan minna mõneks päevaks
Elvasse/Peedule.. pole nagu vägaväga väga ammu näinud neid võlle, kes seal elavad ja ringi
möllutavad.

16. juuli 2011

Cool story bro .


üleeile käisime miku pool. mängisime bussijuhti,rääkisime ja lebotasime niisama. mõned käisid saunas, päevitasid jms:D
eile käisin inksu pool. chill chill. rahvas oli tip-top. tegime vessut , rääkisime, ja noo nagu ikka:d mida me teeme,kui me kuskil istumas käime. koju jõudsin täna mingi kella poole 2 ajal , jube väss on . aga magama nagu ka ei taha minna,
miks on nii lollid ilmad. tahaks nagu randa, päevitada,ujuda jms. aga EIII päikest ju pole.

soz,et olen nii laisk ja korralikult kirjutada ei viitsi.:(

15. juuli 2011

Krapi




Käisime siis vanemate ja loologa karapis, lemmelt natuke edasi üks halemõnus koht. ilmadega meil kahjuks eriti ei vedanud, oleks võinud rohkem päikest olla,,aga samas täiega mõnus oli. lihtsalt lebotasid..mitte midagi ei teinud. õhtuti käisime loologa jalutamas, istusime ''lõkke'' ääres ,jõime teed rummiga . kokku olime seal 3 ööd, viimasel õhtul tulid sinna veel paar peretuttavat , siis oli täitsa chill. tegime pilte. mängisime petanque'd :D ma ausalt ei viitsi pikemalt rääkida mis seal toimus, vb kunagi kui mul aega rohkem on , siis kirjutan postituse pikemaks. praegu lisan siia mõned pildid.

10. juuli 2011



plaanid muutusid, pärnusse lähme hoopis homme ( st. esmaspäeval )
jagasin infot:D

Come on baby turn the lights off, cuz it's getting late



Noooo pmst nädal on möödas sellest,kui ma Tartu tulin.
midagi väga tarka nagu polegi teinud , pmst lihtsalt ringi käinud, lebotand, jamiskõikemuud:D
Neljapäeval käisime Kalakese pool.. neiu sõitis täna ära Austriasse..siis me istusime seal ja tähistasime ette ära ta sünnipäeva. mingi päris mitu tundi istusime seal ja siis läksime linna. saime teistega kokku, tegime vessut ja nii edasi.
ülejäänud päevadel olen suht lihtsalt ringi käinud. paadisillal,pirol,veerikul jms. teisipäeval on siis pisike plaan Lemmele või Kablisse minna, kui ilmad on ilusad siis vast teeb ära selle otsa. aga jah, ilm on halehea, niiet ma vist lähen nüüd ära välja. :)


´Tegime neiudega neljap. paar pilti ka , sorry kval on suht jamps.



8. juuli 2011

6. juuli 2011

Tantsupidu ja muud möllud


Olin siis ka üks nendest paljudest tublidest, kes tantsupeol tantsimas käisid.
Esmaspäeva hommikul, kell 7 siis oli start. bussis sai kergelt und lasta ja muud jutud. kohale jõudes sai kohe selgeks asi, et ma ei maga reiniklaste juures, vaid kolisin oma asjadega saali,kus magasid veeriku ja türka rahvatantsijad, see oli suhteliselt ebanormaalne. ühte pisikesse aulasse oli mahutatud umbes 70 inimest nii, et maas põrandal oli 5 rida madratseid, kõndimiseks oli suht vähe ruumi ja üldse kõik magasid pead-persed koos:D lisaks veel riputati õhtul meie
madratsite kohale mingi loollakas pesunöör,kuhu kõik oma märjad rätikud kuivama riputasid, eii fun. ühel õhtul keegi tarkpea riputas oma täiesti märja pesust tulnud pluusi sinna rippuma, ei usu , et see kõik loolo teki ja madratsi märjaks tegi ?? ,
igastahes proovid olid suht toredad , ütleme nii, et mingit tapvat trenni polnud. lihtsalt väsitas see passimine ja ootamine seal kuuma käes, väljas oli kõik see aeg ilusad ilmad ja enam
asti oli taevas 0 pilve ja tänu sellele sai nii mõnigi meist päris pruuuniks :)
õhtuti olime me suht vässud ja lasime und nagu enamus . ühel õhtul käisime me Liisuga väljas Allari ja Joonasega sõitmas, käisime vanalinnas ja pirital ja halechill oli.( sellise autoga nagu pildil me mööda tallinnat ringi rallisimegi ) siis järgmisel õhtul vist olime jälle koolis, magasime jms. ühel õhtul käisime tallinnas linnapeal ka, külastasime Tonicut ja käisime tantsupeo simmanil, kooli jõudsime hommikul kella 5 ajal.
pesemine oli suht naljakas:d mingi 700 inimese jaoks oli 3 dušši, tavaliselt me haigelt kiirustasime ,et esimestena kooli jõuda ja rahulikult pesta. ühel õhtul tuli Liisu issi meile järgi, ühel õhtul käisime teiste reiniklaste juures pesemas, ( nad ööbisid kuskil kultuurimajas ) ja kolmandal õhtul käisime kalev spas, no seal oli ikka eriti hea . lihtsalt lebotasid ja mm..:)
tantsupeoga jäin rahule, tantsud olid lahedad ja nii mõnus on vaadata videosi sellest. AAaaa mu kallid kingad, mis mitte kunagi ei hõõru otsustasid tantsupeol mu jalgadest ma ei tea mis asjad teha, lihtsalt rängad villid ja fuu, vastik.
igastahes nüüd olen paar päeva kodus olnud ja nautinud seda, et ei pea hommikul vara ärkama ja kohe staadionile proove minema tegema.

eile käisime tüdrukutega linnas, ja metros söömas, rääkisime juttu ja olime niisama, õhtupoole läksime miku vantsi juurde veini jooma ja juttu rääkima.
täna käisin empsiga maal, mex oli juba seal, käisime riisusime nats muru, mina käisin ujumas ja lõpuks me mexiga veel värvisime aeda. siis koju jõudes mõtlesin,et võiks oma toas midagi muuta.. nii ma siis tõstsin terve ühe riiuli tühjaks ja otsustasin selle teise seina tõsta, ohhh üllatust, vedasin vaevu-vaevu selle riiuli siis mujale ja avastasin , et see ei sobigi sinna.. sama targalt siis tassisin oma riiulikese tagasi , panin asjad sinna uuesti peale ja nüüd ta seisab seal oma vanal kohal. tegin šokolaadikooki kaa , kõrvetasin käe ära .