CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30. september 2011

Miks on mul tunne,et täna läheb lappama :D ??

26. september 2011

don't give away my feelings and come into my life

Nädalavahetus möödus täitsa hästi.
Reedel käisin linnas,kus oli päris palju rahvast ja üllataval kombel oli väga palju klassikaaslaseid mul seal. Chillisime maailma ja möku ees, mingi 3ks jõudsin koju.
Laup. käisime tüdrukutega Hanna juures. Oli vaja paar asja ära rääkida. Kergelt tülitsesime ja karjusime natuke ja olidki kõik mured läinud. Ühesõnaga leppisime ära ! :p 
mingi 9 ajal tulid mõned kutid ka sinna ja siis oli siuke mõnus rahulik istumine. koju jõudsin laupäeval päris vara .
pühapäeval koristasin ja õppisin ja magasin nagu ikka. 
Koolist on ausaltöeldes suht kõrini juba:D eriti Keemia .. no palun istuge sisse see endale, 
Ma ei saa keemiast mitte midagi aru, ja MUONI (Lll) mu suurim armastus ei viitsi vist eriti seletada ja tegeleda sellega,et me need asjad selgeks saaks.
Aaaa unustasin juba  , reedel käisime klassiga vitipalus matkamas, väga cool oli mingi vihma ja suht külma ilmaga mööda metsa ringi jalutada, vaadata sipelgapesasi ja mingi iga taime juures peatuda. 
Oll marutubli kutt sõi mingeid piibelehe marju,mis on mürgised. Pool matka oli ta suht omas mullis,midagi eriti aru ei saanu:d , no vähemalt sai naerda:D 
nüüüüd on niii, etttt ma hakkan varsti varsti õppima, rohkem ei kirjuta. niiet olge musid :*  


Tegin hommikul pisikese pildi, lootsin,et mul on veel aega arvuti tööle panna, pilt sinna tõmmata ja teile kirjutada uus postitus sisuga'' tere hommikust nunnud '' nats padjakas aga pole hullu . 











23. september 2011

TereTereTere hommikust :)
kell on 6.38 ja ma hakkan ennast vaikselt sättima, ja siis kooli ja jebajee.. täna õnneks õn reedee.

22. september 2011

Täna kodus oli igav, vaatasin arvutist pilte.. 







You don't know how lovely you are

Ausõna ma ei oska siia enam midagi kirutada. Koolis on ka suht kiire. Igapäev ei jõua kohe kindlasti kirjutada ja pole ka kirjutada midagi. Ma päris nii ka ei viitsi ,et oi täna oli koolis megahea ja täna oli halb jms. point0 . 
igastahes teisipäeval sain keka tunnis külma ja olen nüüd veits haige. Täna ma kooli ei läinud, mõtlesin,et olen kodus ja ravin ennast,kuna homme on klassiga kuskile matkarajale minek. Reedeks veel plaane pole. Laup. lähme alguses tüdrukutega Hanna juurde ja siis vaatab mis edasi saab.  
Rohkem nagu midagi tarka polegi kirjutada . 
niiet tsauki-tsauki 

19. september 2011

I said maybe you're gonna be the one that saves me

Nv möödus päris magades ja mitte midagi erilist tehes. Koolis läks täitsa hästi, venkus sain 5 :p
Homme on mingi eriti sitt päev, tunniplaan : 2 matat, 2 keemiat , 2 füüsikat, 2 kekat , siis otse bussile ja trenni, kõju jõuan mingi pool 7? vms. oeh , hetkel on ränk väss. 
tahtsin poodi minna aga huiat mu ema viitsibki -.-


17. september 2011

Lihtsalt midagi päris head. Olen kuulanud seda juba mitu päeva järjest ja vot ei tüdine ära. 

16. september 2011

ahhaa

Käisin ka siis seal ahhaa keskuses ära. Täitsa huvitav oli isegi. Lemmar oli mul see viltune tuba kus ma haigelt naerda sain :D 
Samm oli vähemalt sirgu :D

15. september 2011

I'm sooo confused. Ma lihtsalt ei suuda ära otsustada mis ma homme teen? kas ma lähen tallinna, kellega ma lähen, kuna ma lähen,miks, kuna tagasi ja sada muud küsimust. ma lihtsalt ei tea midaa teha:D:D
koolis polnud eriti just kõige lahedam päev aga noo see pohh, vähemalt oli repsudel rets:D
Käisin Andra pool- chill 100%, siis käisin linnas, tulin koju ja emps käskis mul aknad ära pesta:D how fun, pesin siis oma 2 akent ära ,mis mul toas on ja hakkasin koristama. nüüd tuba korras hea olla . Ainuke jama,et ma olen jube laisk hetkel ja mega otsustusvõimetu .
Keegi tahtis kunagi mu tuba näha-palun näed , vaata. siin ainult voodi aga see ongi parim koht kus lebotada ja olla :p 

14. september 2011

Las jääb.

Tsauki tiburullid, otsustasin mõneks ajaks blogi kinniseks teha :)
ütlen ausalt et mul on kõigest nii kõrini :d nagu ausalt, koolis sain esimese kahe, mõndadest inimestest ma lihtsalt ei saa ega hakkagi vist aru saama, koguaeg on mingi ränk väsimus ja peaaegu iga kuradi päev on halb olla:S (Y)  reedel olen badass ja kooli ei lähe. nüüd tulin koju, käisin linnas heledaid teksaseid ja käekotti ma ikka ei saand :S vägahaige ma olen suht kuri :D 
igastahes hakkan õppima edu mulle, sest ma tean et ma nkn ei õpi :S

11. september 2011

i'll find someone like you.

Pean vabandama, pole väga-väga ammu kirjutanud. Pole lihtsalt aega ja viitsimist olnud. Tänu sellele koolile on kuidagi kiire koguaeg, hommikul vara üles, õhtul koju, siis mingi megaväss ja ei viitsigi eriti midagi tarka teha.
Igastahes, see nädalakene,mis koolis olen käinud on olnud suht normaalne. Klassi tuli 2 uut õpilast, Kaidi ja Aaron. Aaron tuli Belgiast ja Eesti keelt ta eriti ei mõika :D  anyway . 2. Sept käisime siis Ingridi , Efka ja Andraga suvelõpu peol. üritus oli ise täitsa normaalne, ja peale seda läksime chillisime nats linnas ja siis Andra poole. Hommikul 2 ajal ärkasime, chillisime  nats, siis tulime bussiga minupoole, tegime süüa ,lebotasime ns ja siis õhtul läksime kinno.
Koolipäevadel midagi väga põnevat teinud polegi. Liisil oli Sünnipäev siis tegime Andraga talle sünnipäevaks  video, mis on üleval Andra blogis. 
Reedel lebotasin kodus, mitte midagi ei teinud. 
Laup. ärkasin, koristasin, läksin Andra poole, läksin linna sain tüdrukute, Pauli ja Margiga kokku ja läksime Triin Sõro sünnipäevale Gmp'sse. Pidu oli tore, aga kahjuks sai vara läbi. Mingi 1 ajal liikusime linna ja tiksusime rahvaga seal. Millalgi hakkasime Pauliga koju kõndima, mul oli megakülm ja jalad haigelt valutasid aga läbi suure häda sain ikka koju. Täna ärkasin olen ka suht lebotand.Mitte midagi tarka teha ei viitsi , milllalgi peaks veits õppima . Aga jah. 
Rohkem ma kirjutada ei viitsi  :p 
Pildid on tehtud Jakobi tänaval suvelõpu peol. 

Tsauks.