CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29. november 2011

vot nalja, ei käinudki laup. Rakveres vaid hoopis Inxu pool.
algul istusime tütsidega niisama, mängisime bailat jms, ja siis mingiaeg tiksusid kohale purjuskutid,kes olid Matti sünnipäeva juba tähistanud:D no mis seal ikka, inksu pool lasime suht jooki edasi, tantsisime jneee. siis oli aeg Mattile õnne soovida. sünnipäevalaps ise eriti midagi aru visst ei sanaud,aga pole hullu.
pühap. hommikul läksin rakverre. käisin aqva spa's . megamõnna, ainus jama on see,et jäin veel haigemaks :D aga noo hull asi tõesti .






26. november 2011

Never let anyone disturb your composure, deter your accomplishment or destroy your happiness.

Polegi teile rääkinud ju Jaani ja Rando sünnipäevast,mis toimus eelmisel reedel .Peale kooli läksime Kadri poole,tegime vessut ja sättisime, siis käisin Kiivriga poes ja mingi ta sõps viis mind vahitarre. Seaal oli suht selline teema,et reiniku rahvas oli ühes ruumis ja siis need teised olid teises. Tegelt sünnipäev oli täitsa tore, tantsida sai ja nalja sai ja muud jutud :D 
Eile siis käisin kivis Allani ja Kristjani sp. Tartus toimus ka Liisa ja Matti sünnipäev, kahjuks sinna ei jõudnud, vast nad pikka viha ei pea :d
igastahes täna on plaan minna rakverre, ja kui joppab siis olen õhtuks tagasi ja vaatab kas läheb kuskile linnna või lähen ühe nunnuka juurde ns chillima :D
agaa jaaa.. ma pole ikka terveks saand, ja see on suht masendav.
1) Katsi juures väike fotoshoot ( kõige normaalsem pilt fooshoo ) 
2) Normid kutid Martin ja Robi
3) Renzukal tuli väike uni vms? 




23. november 2011

Täna on olnud nii hea päev, vnoh terve see nädal on suht positiivne olnud. Koolis ka kõik enam-vähem korras . Niiiettt tuju on hea ja muud jutud :) 
see ka,et ma ei tea miks, aga ma ootan täiega jõule .

16. november 2011

Vaikijast võib arvata kõike.

Tsauki-tsauki. Kirjutan siis natuke.  Pühapäev möödus suht lebotades ja natuke ka õppides. Koolis on kõik mis vähegi võimalik perse läinud , hinded suht korrast ära jms. Hommikuti on selline väsimus, igapäev mõtlen,et miks, äkki laseks kooli üle, magaks veel veidi jms. Aga ei , olen kooli roninud. Selle nädalaga olen masendavalt kogunud neid sittasi hindeid. Teisip. oli trenni, trennist koju tulles olin jälle megaväss ( nagu alati ) jalad ka valutasid ( see ka suht tavaline juba ) . Nv'l toimub siis tantsulaager . Päris cool, laup. ja pühap. pmst terve päev tantsida ja trenni teha on ka norm. 
Kuidagi päris negatiivne postitus tuli aga no mis teha, pole hetkel väga midagi positiivset kirjutada. 
olge tublid ;) 


üks pärisvägahea lugu ka : 

13. november 2011

Niiiniiiheaa

And I wonder if I ever cross your mind.

Palun vabandust, et jälle pole kirjutanud. Aga tõesti, koolipäeval ma ei viiitsi kirjutada, kuidas koolis läks,mis tegin jne.. Igastahes eelmine reede 4.November oli Taavi sünnnipäev. Lasime Andraga 2 viimast tundi üle.. läksime temapoole, passisime tühja , panime asjad kokku ja tulime mintsa. Siin sättisime, lebotasime,jõime kohvi ( nagu alati ) siis viis mu emps meid Kadri poole, seal ajasime juttu,tegime paar pilti ja siis oligi aeg liikuma hakata. Kaidi ja Karlos tulid meile järgi ja hakkasimegi liikuma. Elvas tegime pisikese pausi, kellel oli vaja raha välja võtta,kellel poest midagi jms. Siis Elva konsumi ees nägime tassut ja 2 kutti veel,kes Allanile järgi tulid ja nii me siis nata ajasime juttu ja läksimegi sinna,kus pidu toimus. Rahvast oli normaalselt, pidu oli norm, paljud olid purjus-purjus :D nagu alati .. aga jap . mõnimees kukkus shampusepudeli omale kätte katki ja siis oli aiaiai. 2 näppu katki, üks päris rõve .. aga las ta jääb. 
Koolis on läinud suht normilt, vnoh maitea. Keemiast on eriti kopp ees. ma ei saa mittte midagi aru , ja KALLIS MUONI PANE PÕLEMA ENNAST :):):)
Mata ka ei meeldi :D:D Sellel reedel ei saanud ma klassijuhatajaga ka hästi läbi, tal oli vist halb tuju ja hakkas lihtsalt lampi lõugama.. 
Reedel käisin Trehvis jalkat vaatamas ja peale seda läksin illuka ( kus tähistasime liisu sp. ) ütleme nii,et pidu oli norm, oli paar segavat faktorit ( parajad naljanumbrid ) aga need kadusid ka ruttu ära niiet jah. Ma jäin sünnipäevaga väga rahule , laup. hommikul olin megavässs, ma ei tea ausalt mis kell ma koju jõudsin :D 
AaAA seee kaa, ett Iirimaa (südasüda) suht masendav tegelt see jalka. Mis teha, elab edasi :D
nüüüd ma hakkan natuima oma kaunist pühapäeva ja lõpetan :)


Olge tublid  ! :) 

1. november 2011

28.November Toimus meie suure musipalli Greete 18.a. sünnipäev. Pidu oli hea. Rahvas oli tore ja kõik muud jutud. Mida veel tahta ?
Eile 31.November oli Taavi Ojasoo 18. Pidime ikka tähistama minema, Läksime püssi, nagu ikka läks asi veits lappama, õnnekd jõudsin hommikul koooli. Terve päev olin suht uimane ja mis, aga sain hakkama:D nüüd olen kodus . ÕPIN. Vene kodulugemine, Inka kodulugemine , Inka Kt ja ohh.. ma haigelt viitsin nende asjadega tegeleda :) 
Päris hea postitus tuli:D kiidaks ennast seekord.