CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30. august 2011

üle mõeldud mõttest otsin vastuseid ideid

Eile päeval panin kodus ikka mõnuga tühja, magasin 12ni vist ja siis edasi sõin ja magasin veel ja vaatasin telekat jms. Õhtul mingaeg siis liikusin mummi poole koos Olli, Clausi ja Tarmoga. Seal saime natuke tiksuda, rahvas oli enam-vähem norm. Olli ja Clausiga mängisime päris põnevaid mänge jms. Siis mingi aeg otsustas Hr. Rait , et võiks nats huiata ja mind keerutada ja ma ei tea mida veel teha. ja siis sain korraliku paugu küünarnukiga vastu hambaid, huul seest nats katki ( ikka veel valutab ) . Olin suht solv jms. Mingiaeg hellasid mummi naabrid, et äkki saaks vaikust , arusaadav siiski oli esmaspäev ja tööinimesed tahavad magada :D meie tüdrukutega liikusime edasi Terje poole, kus olid Miku, Kurg, Kerx, Matu , Andre, Taisto , Risto, Tammu ja keegi äkki veel ..aa Sants. seal rääkisime niisama autokoolist ja muudest asjadest, vaatasime telksut jms, ja mingiaeg liikusime Greete ja Getteriga koju. Terje poole kõndides jäi teepeale pitsapood,kust ma tahtsin burxi osta. läksin sisse tuju laes, et jee saan lõpuks ometi süüa midagi, ja siis hakkan tellima juba ja järsku üks kutt, kes ootas oma pizzat ütleb ,et vaata siin ei saa kaardiga maksta, silt oli üleval . Mina muidugi ,et mismõttes ei saa, ma ei saagi süüa? deem ma nälgin ära, ei heatöö ausalt, kõndisime Getteri ja Elisega. Kõnnime-kõnnime järsku vaatan, et mingi auto peatab kinni pohh kõndisime
edasi, vaatasin tagasi ja tundsin ära selle kuti seal autos, see oli sama tüüp,kes oli poes. Läksin siis sinna ja ta ütleb mulle '' Mul hakkas kahju sellest näljasest neiust seal poes, tahad ma viin su kesklinna ?'' ütlesin, et pole vaja ma lähen sõbranna juurde ja kohe olen kohal. Siis naeris ütles et olgu ja sõitis ära :D
Votjah. kohe-kohe ongi kool :S ounou :D


R.i.p Revo Jõgisalu

28. august 2011

las ma võtan su kaasa siit, ära palun mind vaata nii.


Eile oli siis plaan minna Otike, neitsikal toimus pidu jms, aga lõpuks plaanid muutusid ja me ikkagi jäime Tartusse ja läksime Greete poole. Täitsa hea oli olla koos oma nunnude sõprade ja mõndade vanade klassikaaslastega.Koju jõudsin mingi 4 ajal, läksin magama ja hommikul ärkasin 12 ajal. Koristasin auto ära, panin kodus tühja, käisin vrk vs suema mängu vaatama aga tänu halvale ilmale läksime poolepealt ära. siis chillisin jälle kodus ja käisin õhtul natuke väljas. Nüüd istun kodus, joon teed.. mõtlen,et päris kahju - suvi ongi pmst läbi. Mul hetkel pole ausalt mingit viitsimist kooli minna -.- Võiks veel natukene vaheaega olla + paar supersooja ilma.



25. august 2011

24. august 2011

Use your smile to change the world, don't let the world change your smile.

Pühapäeval käisime Jaanika maal mingi rahvaga. Mingi pool 7 vist saime Loolo , Kelly ja veel kahe toreda kutiga linnas kokku ja liikusime sinna. Getteril oli ka sünnipäev, tegime talle pisikese üllatuse, nagu aru saime jäi ta sellega vist rahule ja talle meeldis. Igastahes Jansa maal nalja sai, paljud olid suht purjakil ja muud jutud. Mina tulin öösel koju tagasi. Omas voodis on siiski kõige parem ärgata :)
Ükspäev käisime tüdrukutega kinos rumal,pöörane armastus vaatamas. SOOVITAN . Ausalt, film oli väga hea, mina jäin küll väga rahule.
Eile siis mingi 9 ajal läksin Efka poole,kus oli juba Kelly.. tiksusime natuke seala ja läksime Raidi poole. Taavi ja Rait tegid huumorit ja kõik muud jutud.
Täna olen kodus ,jou. Korra isegi tekkis mõte, ühe sõpaga natsaks välja minna, aga eii ma liiga laisk :D eks vaatab mis homme saab :)
Kohe varsti on kool :s fuu.
Tegime Efka ja Raidu juures eile paar pilti ka :




22. august 2011

20. august 2011

Krõpsud, hallitusjuust, viinamarjad ja filmid ( dinner for Schmucks ; going the distance ) - tänane õhtu on sisustatud .

Eile käisin peedul ja elvas. Päeval sain kõne ,et tsau tule pärnu jms, oleks ma kasvõi päev varem teada saanud siis isegi oleks läinud agajah... täna olen kodus,lebo,vaatan filmi, söön jms. Homme lähen jansa maale. suvi saab kohe läbi ja see on suht masendav,sest ausalt ma ei taha veel kooli minna..
Millalgi käisin Jaanikaga linnas ka. Tegime need kliendikad omale ja siis niikaua kuni neid trükiti chillisime kuskil universaali? poes vist ringi. Nooo minge pekki lihtsalt , seal olid dream catcher'id. Erinevad suurused ja värgid. Ma ei tea miks ma ei ostnud endale ühte, need on nagu ülichillidjanunnud :D siis tegime veel linnas Terje ja Kerxiga vessut ja siis ma chillisin nats Allani ja Taaviga.
Ma nii loodan, et seda vihma ROHKEM ei saja:D mul suht kõrini sellest juba. eile õhtul/ öösel ,täna noo miks vaja? Panin tähele, et mu postitused on eriti '' põnevaks '' muutunud viimasel ajal aga no mul pole tõesti aega/viitsimist siia kirjutada pikalt ja laialt mis ma tegin,kus,kellega jms. ja siis kuna ma iga päev ei blogi siis läheb meelest,mis sellel või tollel päeval tegin ja nii ta lähebki .

17. august 2011

Every hello ends with a goodbye.


kirjutasin viimati vist 5 päeva tagasi. Ega eriti midagi põnevat me vist korraldanud ei olegi. Mingil õhtul käisime väljas, pirol, metros ja siis chillisime veerikul. mõned päevad olen kodus ka olnud. tegin oma riidekapi korda, ma olen niii uhke:D:D sain nagu haigelt ruumi sinna sest ikka päris korralikult oli riideid,mis ma sealt välja tõstsin.
igastahes.
eile käisime mummi pool, linnnas, sirka juures ja lõunaka parklas. tegime mingit eriticooli teibituuningu vessut.
ma ei oska ja ei viitsi teile midagi kirjutada , sest pea on nii tühi, et siit ei tuleks nkn midagi tarka.
kolasin oma arvutis ringi ja leidsin mingeid vanemaid pilte. lisan siia ka mõned :
1. pilt - tibulinnud pisikesed rahvatantsijad
2.pilt - oma lemmiku kristoga jälle taidlemas
3. pilt - chill effu vannitoas
4. pilt - aastavahetus kunagi ammu. oli vist niinaljakas, et kuku või pikali

15. august 2011

13. august 2011

Just Smile And Everything Will Go Better


No Tsau jälle!
Sellel nädalal polegi midagi põnevat juhtund :(
õhtuti oleme tüdrukutega Tartuffil käinud. Teisipäeval oli päris hea film, mingist pakistani perekonnast. Neljapäeval oli suht jama mingi lesbiporn. ja reedene õudukas oli väga hea. votnii.
täna siis otsustasime Loologa, et lähme teeme väikse shopingutuuri. rohkem nagu midagi tarka ei tulegi meelde.

Aaa:d tegelt on üks asi mis mind haigelt naerma ajab. olen aru saand, et mõne inimese elu on nii igav, et ta peab elama kellegi teise elu. hetkel on vist tal minu elu käsil. Aitäh sulle, kui sa ise rahul oled siis on kõik korras. õnneks või kahjuks ei kõiguta see mind absoluutselt.

Seda ka,et viimastel päevadel on suht halb ja külm ilm olnud. loooodanloodanloodan, et see läheb paremaks !:) ,

9. august 2011

Don’t like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck


HeiheiTsaukiTsauki.
Eile siis saime teistega kokku, käisime Metros söömas ja läksime linna, plaaniga ,et vaatame filmi, aga noo muidugi mitte. minul ikka vaja ronida igalepoole.. rääkisin siis teised ära, ja läksime Koidu poole Haagele.
Tegelt oli täitsa tore, mängisime bussijuhti ja 21'te (riiete peale). koju jõudsin ma ei teagi mis kell , ja ärkasin täna kell pool 2 läbi. niiet unekest mul vist ikka oli.
tänane plaan on kindlalt minna tartuffile,kuna näidatakse head filmi :)









8. august 2011

Don't get your hopes up. Things don't always go as planned.

Käisime siis ratastega Kurepalus, efka maal. Kolmapäeva hommikul kell 10 saime sirka juures kokku ja hakkasime minema. ( me greetega muidugi hilinesime nats ) , Efunsol oli kerge pohmakas vist:d usun, et tal oli päris tore sõita. Olime siis pool maad ära sõitnud ja mõtlesime,et võiks paar pilti teha. nägime siis põllul neid vingeid heinapalle,millega kõik pilte teha tahtsid. nii me siis olime seal põllul mingi 30-40 minutit? , tegime 3kordset plankingut, nii, et inks oli kõige all, mina olin keskel ja efka oli peal:D niikaua kui me seal ukerdasime lasid möödasõitvad autod signaali meile. No ega me pole ka just kõige normimad. Siis järsku nägime , et oii meie sõber rait tuli autoga, ajasime siis teeääres natuke juttu ja sõitsime edasi.
Kurepalus me pmst midagi tarka ei teinud, ujusime, sõitsime paadiga, päevitaime, sõime, jõime , magasime ja rääkisime juttu :D ja noo 3 päeva nii . Lebolebo
reedel siis tulime tagasi, max 2 tundi sain kodus olla ja panime juba põlvasse minema. seal suht midagi tarka ei teinud.
eile käisime Andra ja Loologa väljas, sest Andrakallis on soomest tagasi :)
siis mingiaeg saime Allaniga kokku ja kunagi tulid Taavi ja Mihkel ka natukeseks.
aga äküll ma ei viitsi rohkem kirjutada, sorry (aaaaa)
lisan paar pilti ka :





2. august 2011

people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel..

noosauu.
eile siis käisime linnnas, saime tüdrukutega kella 6 ajal kokku, istusime ristiisas ja peale seda liigusime Andero juurde :)
nii suppper hea oli kõiki koos jälle näha. nagu väga ülim.
mängisime bailat, laulsime, keerutasime jalga ja no nagu ikka. kunagi siis trippisime loologa mintsa. päris õudne oli:D
aaa... Loolo pesi ära Andero kõik mustad nõud, ja kui Ants talle raha pakkus, ütles Loolo,et ei tema tahab seda head pasteeti mis Anderol on:D:D:D noo palun väga miks mitte.
Igastahes, homme hommikul sõidame siis ratastega efka maale, kus toimub paksukeste suvelaager. eks pikemalt räägin kunagi ma ei tea kuna.
Adjoos :)





1. august 2011

Hommikust musipallid.