CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8. august 2011

Don't get your hopes up. Things don't always go as planned.

Käisime siis ratastega Kurepalus, efka maal. Kolmapäeva hommikul kell 10 saime sirka juures kokku ja hakkasime minema. ( me greetega muidugi hilinesime nats ) , Efunsol oli kerge pohmakas vist:d usun, et tal oli päris tore sõita. Olime siis pool maad ära sõitnud ja mõtlesime,et võiks paar pilti teha. nägime siis põllul neid vingeid heinapalle,millega kõik pilte teha tahtsid. nii me siis olime seal põllul mingi 30-40 minutit? , tegime 3kordset plankingut, nii, et inks oli kõige all, mina olin keskel ja efka oli peal:D niikaua kui me seal ukerdasime lasid möödasõitvad autod signaali meile. No ega me pole ka just kõige normimad. Siis järsku nägime , et oii meie sõber rait tuli autoga, ajasime siis teeääres natuke juttu ja sõitsime edasi.
Kurepalus me pmst midagi tarka ei teinud, ujusime, sõitsime paadiga, päevitaime, sõime, jõime , magasime ja rääkisime juttu :D ja noo 3 päeva nii . Lebolebo
reedel siis tulime tagasi, max 2 tundi sain kodus olla ja panime juba põlvasse minema. seal suht midagi tarka ei teinud.
eile käisime Andra ja Loologa väljas, sest Andrakallis on soomest tagasi :)
siis mingiaeg saime Allaniga kokku ja kunagi tulid Taavi ja Mihkel ka natukeseks.
aga äküll ma ei viitsi rohkem kirjutada, sorry (aaaaa)
lisan paar pilti ka :





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar